Proiectul nostru imobiliar se află pe strada Roşiorii de Vede, la numărul 14 şi reprezintă un imobil modern, de cinci etaje, construit solid, cu materiale de foarte bună calitate şi finisaje elegante, urmând tendinţele actuale am ales să ridicăm un bloc de numai cinci etaje tocmai pentru că am urmărit dorinţele actuale ale cumpărătorilor care se orienteză către clădiri mai puţin înalte, sigure din punct de vedere seismic şi ferite de necazurile pe care vecinii rău platnici le pot cauza comunităţii de locatari, un conflict des întălnit în cazul blocurilor foarte înalte şi cu multe scări.

Nici amplasarea clădirii noastre nu este una întâmplătoare: foarte aproape de dumneavoastră se găsesc şcoli şi grădiniţe, pieţe pline de produse proaspete (Gorjului sau Veteranilor), staţii de metrou, de autobuz şi toleibuz, restaurante, pizzerii şi terase, magazine de tot felul, multe chiar non stop.
De asemeneam dacă sunteţi adeptul cumpărăturilor inteligente, la 4 minute de Gorjului Residence, veţi găsi super magazinul Cora (la Lujerului), iar în partea opusă veţi întâlni Selgros Militari şi Fashion House, un outlet vestit în Capitală. La 7 minute, în apropiere de Piaţa Crângaşi puteţi găsi magazine renumite precum Lidl, Auchan sau Profi.
Vă plac mallurile ? Plaza România vă aşteaptă şi se află la numai cinci minute de casa dumneavoastră, tot la Lujerului. Dacă vreţi altul, ce ziceţi de AFI Palace Cotroceni, la 15 minute de Gorjului Residence? Unde se poate găsi şi un Kaufland bine garnisit şi care nu închide niciodată.
Nu uitaţi şi de spaţiile verzi de mare suprafaţă care se află la doi paşi de dumneavoastră: Grădina Botanică, Parcul Politehnicii, Parcul Moghioros cu terasele, terenurile de fotbal şi tenis şi ştrandul său de vizavi. Nu în ultimul rând, vă recomandăm o plimbare romantică pe proaspăt reconstruita faleză a Lacului Morii, unde vă puteţi bucura de o privelişte unică în Bucureşti.
Toate acestea vă sunt la îndemână şi, nu uitaţi, cartierul Militari va fi noul centru al Bucureştilor. Centrul afacerilor şi al bunei dispoziţii !